Waarom groeien drugs in de natuur?

ze hebben vele voordelen, zoals dat het gemakkelijk is om te groeien, ze zijn gemakkelijk te water en ze zijn goedkoop. En soms zal ik je mijn eigen geheim geven: Je veel meer winst halen uit plantentest dan van drugs! Zo is het!

Waarom is dit?

Allereerst omdat planten meer zijn dan alleen planten. Planten zijn ook dieren. Dieren zijn net als je vrienden, ze helpen je groeien en ze houden je gezond op het einde! Het is niet alleen voor planten, maar ook voor dieren. Er kan van alles gedaan worden met planten.

De eerste daarvan is: planten zijn niet alleen planten, maar ook dieren. Bijvoorbeeld, de planten van een plant kunnen ziek worden of zelfs sterven. Het is niet mogelijk om een plant te kweken op dezelfde manier als een persoon kan. In een laboratorium werkt een wetenschapper op een manier die hem of haar ziek maakt: de planten die uit een plant komen worden behandeld met verschillende medicijnen. Ik kan zien dat er verschillende benaderingen van planten, zoals het kweken van hen in een lab en vervolgens behandelen ze met verschillende drugs. Dit is wat het onderscheidt van andere artikelen zoals Bloempot Zwart Goud. Maar zoals we kunnen zien in de foto hierboven, kunnen ze ook groeien in de natuurlijke omgeving. Dit is echt een belangrijk punt: planten hebben geen medicijnen nodig. wilde scheuten ondanks verfijning van Weigelien? De planten van planten kunnen ziek worden op verschillende manieren. En het heeft geen zin om planten te maken alsof ze alleen ziek kunnen worden als ze een bepaald type behandeling hebben. Planten hebben geen medicijnen nodig om te groeien! Het is niet verkeerd dat planten worden behandeld om ze gezonder te maken of voor mensen om te worden blootgesteld aan chemische stoffen wanneer ze buiten zijn. We hebben het over hetzelfde. We moeten het niet hebben over planten en de mensen en het milieu waarmee we delen. Deze blog gaat over planten. Ik moet zeggen dat ik van plantenwetenschap hou. Er is zoveel dat ik hier leer dat ik denk aan 's nachts als ik lig in mijn hangmat in het bos en na te denken over plantenwetenschap en hoe planten omgaan met het milieu. Als je nog nooit planten hebt geprobeerd, ben je niet alleen. Als je een plantenliefhebber bent, beloof ik je dat je van deze blog zult houden. Het is gratis te lezen, en alle planten zijn van mensen die houden van planten.

Dit bericht is gewijd aan de vele geweldige planten die hier in de tuin, maar waren niet beschikbaar in de winkel of online.

In deze blog probeer ik mijn kennis te delen over de planten en hoe ze zich gedragen. Ik ben geen expert op het gebied van dit onderwerp, dus ik deel mijn ervaring met u, en ik hoop dat u de informatie nuttig vindt.

Hier is een korte samenvatting van planten die ik aanbeveel:

Ficus Baccata - deze mooie sappige ziet er echt als een roos en de bloei zijn een mooie gouden kleur. Het is een van de mooiste planten die hier in Nederland groeit. Het produceert mooie bloemen en kleine witte bloemen. Als je het wilt laten groeien, moet je een beetje ruimte in de tuin hebben, want het heeft veel schaduw en er is geen wind. Het is echter heel gemakkelijk om te groeien. Zelfs plant Test zal een begin zijn."