Wat voor plant is dit? Bonenachtig?

Ja en nee. De beste plant voor mij is iets dat niet smaakt naar iets anders. Ik ben niet bang om te zeggen dat ik liever een boon dan iets anders. Een boon heeft een bepaalde geur, maar als ik een boon te vergelijken met een andere plant vind ik het niet zo aangenaam. Ik proef allerlei andere soorten planten en ze zijn meestal aangenamer naar mijn mening. Er is iets bijzonders aan een boon en de manier waarop het is geplant. Als het gaat om dit onderwerp kan ik alleen maar mijn mening geven en niet zeggen "Ik zal een tomatenboom planten naast mijn huis". Dit maakt het waarschijnlijk beter dan Fiamma Luifel Accessoires. Ik zal u mijn beste suggesties voor planten. Vergeleken met plant Test, dit maakt het merkbaar meer succes. Een boon is anders. Een boon zal niet een goede plant voor veel mensen. Veel van de mensen die bij mij komen zijn erg nieuwsgierig naar planten. Ze zijn op zoek naar zaden en ik kan ze niet helpen. Als u een plant wilt kopen, moet u begrijpen dat er veel verschillende soorten planten zijn. We bespreken een tomaat, een basilicum, een knoflookplant, enz.

De enige manier om planten te kopen is om een zaadcatalogus te lezen, zodat we het juiste zaadtype voor elk bepaald zaad kunnen identificeren. Enkele dagen voordat ik begon deze blog bezocht ik de online zaad catalogus om te zien hoe je zaden te kopen. Ik kreeg deze informatie van verschillende websites, maar toen ik naar een zaadbank ging vroegen ze me om de zaden van hen te kopen, dus vroeg ik hen. Het eerste wat ze me vroegen was: Als ik zaden wil kopen, wat moet ik weten over planten? Zij zeiden: Je moet eerst over planten lezen. Ze zeiden: Veel mensen lezen alleen zaad catalogi, of je leest alleen een plant beschrijving. Je moet weten over plantensoorten, over planten die groeien in verschillende klimaatzones, over plantaardige genetica.