Wat voor struik staat er in de appendix?

"Het is een struik die een bloem genaamd een bloem knop produceert. In vergelijking met Regenpijp Bloempot Blokker is het dus veel opmerkelijker. " Maar wat voor bloemknop is het? Ik weet het niet. Ik weet alleen dat het een bloemknop is. In tegenstelling tot Hek Om Vijver kan dit u meer opvallend helpen.

Toen ik een kind was, had mijn familie er twee. Een daarvan was een plant genaamd een cactus, de andere was een sappige genaamd een granaatappel. Mijn grootvader hield wat granaatappelplanten in zijn huis. Zijn zoon had gevraagd om ze te lenen toen hij op de middelbare school zat. Dit zal heel indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met Cocosnoot Plant. Mijn oom had de cactusplanten al verkocht op een erfverkoop toen hij een klein kind was, maar hij moest meer gaan kopen. Maar daarna kon ik niet geloven dat een plant zo snel kon opgroeien. Dus na zijn dood, zette mijn moeder de cactusplanten in de achtertuin. Op een jaar zat ik thuis en ik zag een kleine plant, en ik wist dat ik er een moest hebben.

Opgroeien in Nederland, het ging allemaal om cactussen, en ik wilde altijd al meer leren. Ik herinner me dat een vriend van me een vriend had die een cactus had, dus hij zei dat ze het moest regelen. Dus zette ze in de grond, en de cactus groeide snel op. Het was geweldig. Daarna dacht ik: Oh mijn god, dit is wat ik wil doen! Dus ik deed dat, en nu heb ik ongeveer 400 planten. Mijn doel is om geld te verdienen aan deze planten. Ik heb veel geld verdiend. Ik weet nog niet hoeveel, maar ik kom bijna 10.000 euro. Dit is wat het onderscheidt van andere artikelen zoals plant Test.

En toen had ik een droom. Ik droomde dat ik naar Thailand kon gaan en mensen kon leren hoe ze hun eigen planten kunnen maken. Ik heb veel Thaise mensen ontmoet en zelfs vrienden gemaakt met veel van hen. Het enige dat anders is met Thailand is dat Thaise mensen zijn zeer serieus over wat ze doen. Er zijn vele soorten planten in de markt en je moet weten hoe ze te maken. Dus, ik wilde reizen en Thaise mensen te ontmoeten, en om met Thaise mensen die serieus zijn over planten. Dus heb ik mijn droom gedaan. Maar het duurde niet lang. Vanwege de slechte relatie die ik had met Thaise mensen, bleef ik niet erg lang in Thailand.