Wie schrijft?

Toen ik deze blog begon in 2011 was het alleen voor plantenliefhebbers en plantenliefhebbers met een beetje informatie. Mijn blog werd erg populair en ik begon te werken bij planttestcentraal als consultant, en later als een full-time blogger.

Ik ben erg blij om aan te kondigen dat mijn planttestcentraal Blog en al mijn andere blog sites zijn gekenmerkt als gevolg van de nieuwe EU-anti-rookwet die van kracht werd vorig jaar. Daarnaast heb ik dit jaar een heleboel bezoekers uit het Verenigd Koninkrijk en uit heel Europa. Over een paar weken ga ik naar Amsterdam en Parijs voor de jaarlijkse conferenties en evenementen van Plant Test Centraal. Op elk evenement hoop ik een aantal van mijn favoriete planten te introduceren, praten over hun biologie en geven u een kans om het beste dat plant testen kan bieden te zien.

Op sociale media vind je me tweeten, bloggen, schrijven of posten op Facebook, of je me direct bereiken. Ik beheer ook de PlantTestCentraal social media pagina's op Pinterest, Facebook en Google . Ik kijk uit naar het beantwoorden van al uw plantenvragen. Als u een plant van belang dat ik moet uitchecken, neem dan contact met mij op, zodat ik het kan toevoegen aan mijn site. Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.

Houd er rekening mee dat als ik uw vraag heb gemist, zal ik proberen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen. Ik ben altijd blij om vragen te beantwoorden die je hebt. Je me ook vinden op Facebook en op Pinterest. Als je me wilt volgen op Instagram, kun je dat hier doen. Als u wilt kopen een paar planten of groeien ze zelf, ik heb een bos van plantenzaden beschikbaar. Naast schrijven en bloggen, schrijf ik ook een paar boeken en artikelen.

Mijn motto is: Je geen betere planten kweken door erover te lezen. (Ik meende het echt, negeer me gewoon) De andere reden voor deze blog is dat het mijn passie en werk. Ik ben een gepassioneerd tuinman, leraar, onderzoeker, consultant, auteur en allround tuinman. De reden dat ik begon deze blog was voor mijn studenten om te leren over plantenwetenschap en om betere tuinders te worden. Om een idee te krijgen van wat er bij komt kijken en hoeveel werk er nodig is om een betere tuinman te worden, lees mijn artikel: How To Be A Better Gardener. En tenslotte, hier zijn nog wat meer artikelen:

Planten zijn niet dood, ze leven en het is in onze handen! Hoe aan de slag groeiende een aantal mooie en heerlijke bloemen in uw huis de meest uitgebreide gids voor groeiende bloemen die ooit zal worden geschreven De beste gids voor hoe bloemen te maken van de grond omhoog.

Mijn doel

Mijn passie is om u informatie te geven over de vele soorten planten in de natuur en om mijn passie over alle planten te delen. In het begin werkte ik als onderzoeker aan de Hogeschool en werkte ik voor het Nationaal Biodiversiteitsinformatiecentrum. Toen ik 19 was kwam ik naar deze blog en ik heb altijd al gefascineerd door de plantenwereld en nu doe ik onderzoek hier. Mijn doel is om u de meest uitgebreide informatie over planten, zodat u een goed geïnformeerde beslissing over uw planten te maken. In een zeer korte tijd hoop ik u te kunnen helpen in uw beslissingen. Mijn belangrijkste interesses zijn in planten en hoe ze werken in de natuur en in tuinen en in mijn blog zul je in staat zijn om links te vinden naar een aantal van mijn persoonlijke artikelen en blogposts waar ik meer details over planten, hun kenmerken en de meest voorkomende problemen die ze kunnen vormen in de natuur te vinden. Ik ben altijd blij om alle vragen die u kan hebben te beantwoorden.