wilde scheuten ondanks verfijning van Weigelien?

er is een goede reden: de planten zijn nog steeds wild. Ik ben ook geïnteresseerd in hoe planten groeien in omstandigheden als klimaat, bodem en water. Daarvoor gebruik ik de meest actuele beschikbare methoden, zoals DNA sequencing, Röntgendiffractie of Raman spectroscopie. In deze blog probeer ik te laten zien hoe de verschillende technologieën momenteel worden gebruikt, hoe ze verbeteren en waarom, die naar mijn mening zijn enkele van de meest veelbelovende en innovatieve. Ik wil laten zien dat het niet genoeg is om in één geval een specifiek instrument te gebruiken, in dit geval de moleculaire technieken voor het plantenrijk. Ik probeer ook de technische problemen uit te leggen waarmee planten worden geconfronteerd en hoe ze zijn opgelost. Ik laat ook zien dat er andere opties zijn om dezelfde resultaten te krijgen, als een eenvoudig voorbeeld dat ik niet ga laten zien, maar een eenvoudige vergelijking van twee verschillende zaadvariëteiten. Dit is het resultaat van mijn onderzoek.

Om eerlijk te zijn met u, toen ik begon deze blog was ik niet echt zeker over het nut van de technologieën. Ik heb altijd genetische manipulatie gebruikt als een experiment en niet een alledaags onderdeel van mijn leven, ik wilde alleen maar om de resultaten te weten te komen. Op dezelfde manier is Ananas Plant Kopen een testrun waard. En, nou, laat me je vertellen, het was niet makkelijk. Dit kan indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met Open Haard Nieuwbouw. Het eerste probleem was het aantal planten dat ik nodig had om te groeien. De tweede was de prijs van de zaden. Dit onderscheidt het van andere producten zoals plant. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar andere manieren om dezelfde resultaten te krijgen en besloot ik erover te schrijven. Dus, hier zijn we, een kleine blog over hoe ik heb gegroeid sommige planten om te laten zien dat het niet uitmaakt hoe je ze groeien. Hier, bijvoorbeeld, is een plant die ik nam uit mijn eigen tuin, een Ascomycetes die ik ontdekte op een regenachtige dag. Hier zijn we, we gaan het planten, het is slechts een van de planten die je hebben een gaan op het kweken. En in de volgende post zullen we praten over hoe het te propageren.

Laten we beginnen met de plant, zullen we proberen om wat foto's van te krijgen. En laten we gaan voor een wandeling en kijk of we het ergens kunnen vinden, zal ik een kijkje nemen, zien waar ik ben ... Het eerste wat ik wil noemen, voordat we beginnen, is dat ik dit soort lampen te gebruiken, u die voor ongeveer 30 € in de tuinbouw afdeling van een goede universiteit. En in Nederland hebben ze ook goede verlichtingsfaciliteiten. Dus dat is goed. Maar als je een mooi licht wilt hebben, zijn er twee soorten lampen die ik zou aanraden: een is het traditionele type, en de andere is de LED. Ze zijn hetzelfde, maar ze zijn heel verschillend. En deze LED-lampen verbranden geen brandstof, ze vervuilen geen lucht en ze creëren geen verontreinigende stoffen, dus ze zijn erg goedkoop voor de mensen die deze lampen willen gebruiken voor planten. Maar er is een probleem. Omdat de LED-verlichting te goed is voor planten. Het is vrij gemakkelijk om ze uit elkaar te houden: het stroomverbruik is vrij hoog, en ze stralen een sterk geelachtig licht uit. Ze moeten worden gebruikt in gebieden met hoge intensiteit, omdat er slechts enkele planten zijn waar ze nuttig zullen zijn, en ze zijn erg groen, en dat betekent dat de LED's alleen in deze zones mogen worden gebruikt, en niet midden op straat.